top of page
Featured Posts

Je bent boven de 45 en je wilt een gratis ontwikkeladvies?

 
Gratis ontwikkeladvies voor werkende 45-plussers

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen?

Als je :

- 45 jaar of ouder bent

- je minimaal 12 uur per week werkt en je niet werkeloos bent geweest de afgelopen periode

- werknemer/uitzendkracht bent

- niet in een reorganisatie-/ziekte-of ontslagtraject zit

..dan kun jij een gratis ontwikkeltrajectje volgen bij mij.

Een loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie. Het Ontwikkeladvies is nu gratis (t.w.v. 600,-) beschikbaar voor alle werkende 45-plussers.

Er zijn voorwaarden aan het traject verbonden en ook is het een kort traject, dus niet geschikt voor een heel loopbaantraject.

Vraag: Wat is het verschil tussen een Ontwikkeladvies en een loopbaanadvies?

Een Ontwikkeladviestraject is preventief en dient bewustzijn te creëren, zodat je je meer bewust wordt van het toekomstperspectief van jouw huidige werk en meer regie kan gaan nemen over de toekomst van je eigen loopbaan. Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te gaan zetten in de loopbaan.

Een Ontwikkeladviestraject bestaat uit 2 gesprekken van 2 uur en kun je bijv. inzetten om je CV, je LinkedIn profiel bij te werken, je kwaliteiten in beeld te brengen of om te bekijken of je een opleiding zou willen volgen. Een loopbaantraject bestaat bij mij uit min. 7 gesprekken.

Vraag: Ik heb al een loopbaanadviestraject lopen, maar wil dit graag uitbreiden met enkele gesprekken. Mag ik hiervoor een beroep doen op de subsidie voor Ontwikkeladvies?

Antwoord: Nee. Het Ontwikkeladvies is een zelfstandig adviesproduct dat geen onderdeel kan zijn van een lopend loopbaantraject. Het Ontwikkeladvies kan wel een zelfstandig vervolg zijn op een bredere bewustwordingsactiviteit en een loopbaantraject kan een noodzakelijk en gewenst zelfstandig vervolg blijken op een Ontwikkeladviestraject.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.


HELAAS IS DEZE PERIODE VOORBIJ, HOUD MIJN WEBSITE IN DE GATEN VOOR ANDERE ACTIES.

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page