top of page
Featured Posts

Gratis Ontwikkeladvies!

Wil je graag een ontwikkeladvies bij mij maar zit je tegen de kosten aan te hikken? Nu heb je de kans om via een subsidie (door mij aangevraagd) , dus gratis, een ontwikkeladvies te krijgen. Naar verwachting vanaf begin augustus. Wees er snel bij want bij eerdere regelingen gold: op=op.


Wil jij hier gebruik maken. Stuur mij een mailtje via denhollandercoaching@ziggo.nl en ik neem contact met je op zodra we kunnen starten!
Dit staat te lezen op internet:

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een brief aan de Tweede Kamer gestuurd. Daarin is te lezen dat werkenden en werkzoekenden vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen hiervan gebruik maken. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.


Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”


Het doel van NL Leert Door is om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.


Gezien het belang van goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, zal een arbeidsmarktscan onderdeel zijn van het ontwikkeladvies. Met deze arbeidsmarktscan wordt inzichtelijk gemaakt welke arbeidsmarktkansen er nu zijn, gegeven iemands ervaring en ontwikkelwensen.


Om de drempel voor deelnemers zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan via de loopbaanadviseurs.


Krijg inzicht in je talenten, ontwikkeladvies over welke baan bij je past en kom in beweging!


HELAAS IS DEZE PERIODE VOORBIJ, HOUD MIJN WEBSITE IN DE GATEN VOOR ANDERE ACTIES.