Featured Posts

Griekse zomer groepsles: snelcursus voor de thuisblijvers of buiten het hoogseizoen reizigers!

Helaas ben ik eergisteren alweer terug gekomen uit Thessaloniki, en ik mis Griekenland! Dus heb ik de rest van de zomer tijd om les te geven. Het lijkt me daarom leuk om eens wat nieuws te proberen voor de thuisblijvers of diegenen die buiten het hoogseizoen reizen; een snelcursus! Zodat je misschien in het najaar al wat kunt praten.


Speciaal voor jou/ U organiseer ik deze keer een snelcursus van 15 lessen Nieuw Grieks, maar dan wel twee keer in de week en Grieks waar je wat aan hebt op vakantie. De snelcursus wordt dan elke dinsdag en donderdag bij mij in Delft gegeven en ik kan volgende week dinsdag 19 juli al beginnen! Een groep bestaat uit min.5 personen en max. 8 personen (en begint bij genoeg animo).


Het zal ook echt gaan om de basis, dus een simpel gesprekje houden, echt van het begin dus met het alfabet leren, juiste uitspraak etc. Want een woord kan iets heel anders betekenen als je het verkeerd uitspreekt 😊. Ik spreek zelf vloeiend Grieks maar ook mij heeft het ooit moeite gekost om het te leren dus als je een foutje maakt hoef je je daar bij mij echt niet voor te schamen.

Ik wil niet met een te grote groep starten zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient en we ook kunnen oefenen met elkaar.


Wil je meer informatie bel of mail me dan even! Op deze pagina kun je ook wat informatie vinden.


Recent Posts