top of page
Featured Posts

Nieuw Grieks / beginners groepsles in Delft vanaf januari

Wil je eindelijk die Griekse les van die bucketlijst afstrepen? Dat kan in 2023!


Vanaf januari start ik weer met de beginnerscursus 15 lessen Nieuw Grieks, maar dan Grieks waar je wat aan hebt op vakantie. Geen moeilijke grammatica (nou ja een klein beetje ontkom ik niet aan) maar ik wil vooral dat je snel kleine gesprekjes kunt voeren.


Dus vooral veel met jullie dagelijkse zinnen oefenen want verstaan is één maar durven praten een tweede. Als je dat ene zinnetje nou al wat vaker gezegd hebt in de veilige omgeving van medecursisten (in mijn huiskamer) lukt het je misschien wat makkelijker. Natuurlijk kan er ook over Griekenland zelf gesproken worden. Leuk juist! We hebben ook een gezamenlijke whatsappgroep waarin huiswerktips worden uitgewisseld of je even kunt klagen over die vreselijke Griekse letters.

En behalve dat we af en toe een glaasje ouzo of Kumquat nemen, probeer ik soms wat leuks te organiseren, aan het eind van de cursus uit eten bij een Grieks Restaurant of samen naar een Griekse kookcursus of een borrel.


Wil je meer informatie app/bel of mail (denhollandercoaching@ziggo.nl) me dan even! Geef bij je aanmelding aan of je liever op dinsdag of donderdag wil in de avond. Op deze pagina kun je ook wat informatie vinden.