Griekenland

Wat doet het onderwerp Griekenland nou op een site voor loopbaancoaching zul je je afvragen..  Maar op het moment dat ik mijn eigen onderneming oprichtte wilde ik ook mijn 'tweede' passie Griekenland niet vergeten. En mocht je nadenken over emigreren, met wie kun je daar nou beter over praten dan met iemand die dat ook gedaan heeft. Al is het even geleden. Ik kan met je over de voor-en nadelen spreken maar ook over de praktische zaken.

Maar om bij het begin te beginnen..Al sinds 1984 kom ik in Griekenland en heb er in de jaren '90 bijna tien jaar gewoond en o.a. als reisleidster voor Bel Air gewerkt. Ik ken Rethymnon en

Agios Nikolaos op mijn duimpje. Ook in Athene heb ik een aantal jaren gewoond.Mijn oudste zoon is op Kreta geboren en de laatste 24 jaar spreken wij Grieks in huis. Mijn oudste zoon Dimosthenis werkt nu als gids voor Let'sMeetinAthens en MeetinThessaloniki.

 

Ik leer ook graag aan anderen Grieks zodat zij op hun vakantie in dit prachtige land met haar gastvrije mensen een woordje mee  kunnen praten.Lijkt je dat leuk? Klik dan op de knop Grieks leren.

 

Delft Griekse les
70447880_10157625459366683_3400201771451