top of page

Meest gestelde vragen

 01  Hoe lang duurt een traject?

Een traject duurt ongeveer 4-5 maanden voor 7-8 gesprekken, maar als je een traject op maat wil kan het ook langer of korter duren. Elk gesprek duurt ongeveer 2 uur waarbij je een half uur van mij cadeau krijgt.

 

 

 02  Waar is jouw spreekkamer?

Ik heb helaas (nog) geen kantoor, ik kom naar jou toe, of we spreken ergens op een neutrale plek af.

 

 

 03  Hoeveel tijd ben ik buiten de gesprekken per week kwijt aan een traject?

Dat ligt helemaal aan jouzelf. Hoeveel tijd ben je er bereid in te stoppen. Je krijgt 'huiswerk' op maat, hoe meer je in jezelf investeert, hoe meer je uit een traject zult halen.

 

 

 04  Ik ken jou niet en praat niet snel over mijn gevoelens met een vreemde, hoe moet dat dan?

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om over jezelf te praten met iemand die je pas net ontmoet hebt. Maar je zult merken dat het makkelijker gaat dan je denkt en jij bepaalt wat je wel of niet vertelt natuurlijk. Alles blijft tussen ons dus dat helpt ook misschien.

 

 

 05  Hoe financier ik een loopbaantraject?

Je kunt ervoor kiezen om zelf te financieren of je werkgever vragen een bijdrage te leveren. Sommige werkgevers zien er het belang van in dat hun medewerkers aan hun ontwikkeling werken en steken veel energie in het motiveren van hun werknemers. Bij een reorganisatie of sociaal plan is er vaak ook een potje voor een loopbaantraject. Soms heeft de overheid bepaalde regelingen zoals een gratis 45+traject of een gratis otwikkeladvies.

bottom of page