top of page

Met welke vragen kun je bijvoorbeeld bij een loopbaancoach terecht?

 

Je gaat altijd naar een loopbaancoach met een doel, een leervraag. Bedenk je eens waarvoor jij nu eigenlijk diep van binnen naar een loopbaancoach wil en over zou willen praten. Hieronder staan wat voorbeelden maar... iedereen is anders dus schrik niet als jouw vraag er niet bij staat.

ben ik te oud voor?

Je wilt al jaren weer studeren, maar wat eigenlijk, en ben je daar niet te oud voor? Heb je nog kans op een carriereswitch of zit er niemand op je te wachten? En waarom wordt ik nou niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Ik ben vast te oud!

Ik wil echt

iets heel anders

Wat is jouw droom en stel je hem al jaren uit? Waarom wachten? Je bent nooit te oud maar komt je droom ook overeen met de werkelijkheid? Hoe maak je een overdachte beslissing.

Wat zijn mijn kwaliteiten eigenlijk en hoe zet ik deze in?

"Jij kunt altijd zo goed luisteren", of "jij bent een echte doorzetter", wat zijn nu eigenlijk jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en irritaties. En hoe zet jij deze kwaliteiten bijvoorbeeld in bij een sollicitatiegesprek? En hoe zet je in een gesprek jouw zwakke punten om naar sterke punten?

Ik wil een andere baan maar hoe doe ik dat?

Je bent je baan zat, het put je uit, je collega's irriteren je vindt het werk niet meer leuk of je wilt hogerop. Soms is er wat anders aan de hand en gaan we dat onderzoeken maar soms ook niet. Hoe vind je die andere baan, hoe stoom je jezelf klaar voor de arbeidsmarkt, vragen waar een loopbaancoach je mee kan helpen.

bottom of page