top of page

Wat zeggen anderen over Suzanne

2023-05-10_082546.jpg

Suzanne is als coach heel betrokken. Zij begeleidt je op een uiterst prettige manier. Het is je eigen traject waarin Suzanne je zodanig coacht dat jezelf in gaat zien waar je vastloopt of wat er aan schort om wel een keuze te maken of een volgende stap te kunnen gaan zetten. Emoties mogen er zijn, een traan en zeker ook een lach en dan weer serieus. Ze creëert een veilige omgeving waarin dat kan. Het is haar kracht dat zij uitstekend kan luisteren en zaken feilloos aanvoelt. Ze vat goed samen wat er gebeurt en daardoor kom je tot de kern. In de coachingsessies stelde zij vragen en deden we oefeningen die mij erg aan het denken hebben gezet. Ook de opdrachten die ik zelf moest uitwerken gaven veel inzicht. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met alle vertrouwen het roer om ga gooien.

Agnes, 51 jaar

Suzanne is super enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Ze geeft je echt een relaxed gevoel, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken. Ze vraagt door, waardoor je niet zomaar een wazig antwoord kunt geven – je leert echt naar jezelf te kijken tijdens dit traject. Ik heb een hoop ‘oh ja, inderdaad (nog nooit zo naar gekeken/over nagedacht)’ momenten gehad!
Suzanne heel erg bedankt voor alle tijd die je in mij, de gesprekken en het rapport gestoken hebt. Ik heb mezelf nog een stukje beter leren kennen op zowel werk als persoonlijk vlak!

Saskia, 30 jaar

Suzanne is een open, luisterend persoon die snel tot de kern kan komem. Altijd bereid tot het zetten van een extra stap in het traject. Ze weet goed om 'het stemmetje' wat mensen in zich hebben licht de mond te snoeren waardoor je mogelijkheden gaat zien in plaats van obstakels.

Miranda, 41 jaar

Lieve Suzanne, Ik kijk met een fijn gevoel terug op de periode die ik met jou mocht samenwerken. Je kwam op mijn pad toen ik een verdrietige en moeilijke tijd doormaakte. Het voelde voor mij als een soort therapie en toen ik voor de eerste keer de deur openmaakte en je zag en we het intakegesprek hadden, voelde ik al meteen een klik en een gevoel van vertrouwen. Heel bijzonder vind ik dat nog steeds. Ik had het traject niet willen missen en ik weet wel waar mijn passie ligt...in creativiteit. Nogmaals bedankt voor je tijd en moeite die je in me hebt gestoken, ik vind het bijzonder dat ik je mocht tegenkomen!

Eefke, 41 jaar

Wil je ook een mooi schilderij van Eefke welke ze met liefde en aandacht voor een ander maakt? Neem dan even contact met mij op. Eefke heeft ook mijn logo geschilderd

Suzanne is een heel lieve en inzichtrijke coach. Gesprekken met haar voelen natuurlijk aan, niks ingestudeerds, wat ervoor zorgt dat ik fijn mijn verhaal kon doen. Ze herinnerde me er constant aan dat ik niet te hard voor mezelf moest zijn en voor het eerst zag ik ook daadwerkelijk in hoe streng ik altijd voor mezelf ben. Het is fijn om buiten je comfortzone te treden en met iemand te praten die objectief is en die, voor mijn gevoel, ook echt begreep waarom en hoe lastig sommige dingen voor mij zijn. Iets wat aan de buitenwereld lastig uit te leggen valt. Ik kwam met een coachvraag over mijn beroepskeuze, maar ging eigenlijk al snel aan de slag met innerlijke vragen die veel belangrijker waren en opgelost moeten worden voor ik zulke keuzes kan maken. Een kant en klare oplossing is er voor mij niet en waarschijnlijk voor niemand, maar de gesprekken met Suzanne hebben mij wel inzicht gegeven in wie ik ben, de acceptatie dat niet alles goed kan gaan en dat betekent meer rust in mijn hoofd.

Anne, 23 jaar

Suzanne heeft mij uitstekende sollicitatietips gegeven bij de zoektocht naar een baan. Ik merkte dat ik hierdoor steeds vaker uitgenodigd werd voor gesprekken en mezelf goed leerde pitchen. Vanaf 1 september begin ik aan een nieuwe uitdaging!

Donny, 26 jaar

Ik kende Suzanne natuurlijk niet voordat ik begon aan het loopbaantraject. Los daarvan ben ik niet iemand die makkelijk over zijn gevoelens praat, dus ik vind het bijzonder knap hoe ze op een natuurlijke manier mij ertoe heeft aangezet hierover te praten. Het voelde als vertrouwd en ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik iets niet wilde vertellen of dat ik hier moeite mee had. Dit vind ik echt een sterk punt van haar!

Simon, 42 jaar

Het grootste obstakel voor mij was dat ik niet wist of ik na mijn MBO naar HBO zou gaan, een baan ging zoeken of dat ik misschien een tussenjaar ging nemen. Ik zat ontzettend in de knoop en zat mijn keuze steeds weer uit te stellen. Ik vond het heel fijn om aan Suzanne te vertellen waar ik mee zat en dacht dat ik niet wist hoe ik alles op moest lossen, zij heeft mij hier ontzettend mee geholpen. Ik ga nu een stuk zekerder de toekomst in. 

Lieve Suzanne, je hebt geen idee hoe erg je me hebt geholpen. Ik ben ontzettend dankbaar. Door jouw adviezen, hulp, spelletjes en gesprekken heb je me ontzettend geholpen.

Marijn, 19 jaar

Suzanne is als loopbaancoach zeer betrokken en empathisch ingesteld. Ze heeft geholpen om een goed beeld van mijzelf te verkrijgen en geeft tools in handen waarmee je zelf aan de slag kunt. Aan de hand van een gedegen stappenplan weet Suzanne goed inzicht te krijgen in de eigen kwaliteiten en geeft je handvatten om de toekomst mee in te gaan. Naast dat ik dat als zeer praktisch en nuttig heb ervaren, is zij ook zeer betrokken. Erg stimulerend om weer met vol enthousiasme de toekomst in te gaan!

Wilbert, 45 jaar

Samen met Suzanne ben ik op zoek gegaan naar mijn interesses en kwaliteiten. Samen met Suzanne heb ik bepaalde opdrachten uitgevoerd waardoor ik echt een duidelijk beeld kreeg van mijn interesses, kwaliteiten en valkuilen. Het was heel leuk en interessant om dit allemaal te ontdekken en duidelijk voor me te zien. Bepaalde opdrachten hebben me echt aan het denken gezet, hoe ik bepaalde dingen kan veranderen of aanpassen. Dat vond ik heel leuk, dat je het ook echt meteen kan toepassen op je leven. Suzanne zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor je open en eerlijk kan zijn.

Lobke, 19 jaar

Please reload

bottom of page