top of page
TMA_logo_zonder_payoff_RGB_V1 (1).png

De TMA Talentenanalyse maakt deel uit van de TMA methode. 

De TMA Talentenanalyse geeft inzicht in talenten, leerstijl, ontwikkelingsmogelijkheden, effectief communicatiegedrag  en de ideale werkomgeving.  Met de TMA talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Je vult online een vragenlijst De uitkomsten worden met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd. Vervolgens ontvang je een rapportage welke positief talent-en ontwikkelingsgericht is geformuleerd.

Wat kun je doen met de uitkomsten van de TMA Talentenanalyse?

De TMA Talentenanalyse geeft inzicht in welk gedrag jij het liefst intrinsiek wil tonen, waar jouw behoefte ligt. Met andere woorden jouw voorkeursgedrag.Wat is er speciaal aan jou, waar ben jij bijzonder in?

De TMA Talentenanalyse is gebaseerd op positieve psychologie. Er wordt gekeken naar wat er al aan talenten in jou aanwezig is en hoe je daar gebruik van kunt maken. Zo heb je de meeste kans op succes. Waarom zou je je richten op iets wat je veel energie kost? Wilskracht zal je ver brengen maar je talenten nog veel verder!

De TMA Talentenanalyse vertelt je waar jouw aanleg ligt voor competenties. Competenties zijn de gedragsvaardigheden die iemand bezit. In hoeverre iemand ze vertoont en ontwikkelt wordt beïnvloed door iemands  talenten. De ontwikkeling van competenties wordt ook gestimuleerd of belemmerd door de omgeving waarin iemand zich bevindt. Het is fijn om inzicht in je competenties te hebben als je gaat solliciteren of als je kiest voor een beroep of opleiding. Past het wel of niet bij jou? 

De TMA Talentenanalyse kan je op weg helpen in je persoonlijke ontwikkeling, beroepsmatige ontwikkeling, verbetering van je communicatie en helpen met je beroepskeuze. Ook wordt de TMA vaak ingezet bij werving en selectieprocedures

Wil je dat ik de TMA Talentenanalyse bij je afeem en je uitleg in een gesprek met een ontwikkeladvies? Maak dan een afspraak en neem contact met mij op.

De kosten bedragen €595,-

Anchor 1
TMA_Radar_NL.png
bottom of page