top of page

Het verhaal van Simon

Van de haven van Rotterdam naar hoteleigenaar in Oostenrijk

"Is dit het nou?", dat was de vraag die Simon zichzelf maar steeds bleef stellen.Simon, een intelligente man van 42 met de volledige eindverantwoordelijkheid voor de inkoopafdeling van een grote Rederij in Rotterdam vroeg zich steeds vaker af of zijn hart nog bij zijn baan lag. Misschien kon hij een onderneming beginnen? Het liefst met zijn partner, waarbij hij het verlangen naar, en zijn talent voor het ontzorgen van anderen kon inzetten.

Door alle oefeningen en gesprekken tijdens het traject kreeg Simon steeds meer zelfkennis en kwam hij steeds meer tot de ontdekking waar zijn uitdaging lag, nl. het uitspreken van zijn verlangens aan zijn omgeving en er echt voor gaan.

'Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg' was een overtuiging die hij al sinds zijn jeugd met zich meedroeg, en met beide benen op de grond kwam hij geen stap verder.

Simon heeft zijn eigen verlangens serieus genomen en zijn kracht ingezet, gekeken waar hij energie van kreeg en zijn angsten onderzocht. Deze zomer is hij tot de ontdekking gekomen wat hij echt wilde, nl. zijn droom waarmaken om een hotel in Oostenrijk te openen (iets waar hij al langer over nadacht).

Begin 2017 is het hotel geopend! Wil je Simon helpen zijn droom waar te maken?  Boek dan een verblijf in het hotel van Simon en Erik en hun twee hondjes Tommie en Kees. 

  • Facebook Social Icon
bottom of page