top of page

Suzanne past zich heel knap aan aan de persoonlijke achtergrond, nivo en leerstijl van de verschillende deelnemers in de groep. Ze zoekt gericht naar die onderwerpen, woorden, zinnen die om welke reden dan ook de afzonderlijke cursist goed liggen. Ik heb dankzij het oefenen net dat beetje zelfvertrouwen gekregen dat nodig is om het geleerde straks in Griekenland

 ook

daadwerkelijk

te durven gebruiken.
Bovendien heel gastvrij en hartelijk, eigenlijk wat dat betreft helemaal in Griekse stijl.

"Vakantie" Grieks voor beginners en gevorderden.

Ben je ook een fervent Griekenlandganger en wil je nu eindelijk wel eens de borden kunnen lezen of dat oude mannetje of vrouwtje in de bergen verstaan of..zelfs wat terugzeggen? 

Speciaal voor jou/ U organiseer ik:

1. Een cursus van15 lessen Nieuw Grieks voor beginners, maar dan wel Grieks waar je wat aan hebt op vakantie.

Boek: Op stap Nieuw Grieks (excl.) en eigen materiaal .De cursus wordt elke week in Delft gegeven (bij voldoende animo). 

Deze kost € 15.00 per les of € 199,- voor 15 lessen. 

2. Een vervolgcursus van 12 lessen Nieuw Grieks voor gevorderden (vervolgjaar). Meer woordenschat, weer een stukje dieper in de stof, weer praktijkvoorbeelden, praten en uitspraak.

Boeken: Ik werk zowel met de boeken "milao" (excl.) als met eigen materiaal. De cursus wordt elke week in Delft gegeven (bij voldoende animo). Deze kost € 15.00 per les of € 150,- voor 12 lessen. 

3. Privéles Nieuw Grieks. Samen bekijken we je niveau en pas ik de lesstof hier op aan (ook met webcamera op afstand op verzoek).

Ik heb ooit een cursus Nieuw Grieks gevolgd op de Vrije/VolksUniversiteit en ik kon wel zeggen dat ik paarse schoenen aan had maar verder kwam ik niet echt. Ik was als de dood dat ik de klemtoon verkeerd legde of een verkeerde naamval gebruikte. Ik wil vooral veel met jullie dagelijkse zinnen oefenen want verstaan is één maar durven praten een tweede. Als je dat ene zinnetje nou al wat vaker gezegd hebt in de veilige omgeving van medecursisten (in mijn huiskamer) lukt het je misschien wat makkelijker. Natuurlijk kan er ook over Griekenland zelf gesproken worden. Leuk juist! We hebben ook een gezamenlijke whatsappgroep waarin huiswerktips worden uitgewisseld of je even kunt klagen over die vreselijke Griekse letters.

 

En behalve dat we af en toe een glaasje ouzo of Kumquat nemen, probeer ik soms wat leuks te organiseren, aan het eind van de cursus uit eten bij een Grieks Restaurant of samen naar een kookcursus van KokenmetElefteria. 

Onlangs heb ik ook een Griekse borrel georganiseerd en heeft iemand wat verteld over ondernemen in Griekenland. Ik had ook een taalvakantie in de startblokken staan maar helaas heeft Corona roet in het eten gegooid.

Groepsles voor beginners: Max deelnemers 8.

Minimum aantal is 5, start bij minimum aantal deelnemers die zich ingeschreven hebben. Mocht de cursus vol zijn komt u op een wachtlijst. De kosten bedragen € 15.00 per les of € 199.00 voor 15 lessen. 

Privéles behoort ook tot de mogelijkheden, mail me dan even.

."Wat een superfijne plek om een nieuwe taal

te leren. Wij kregen onze Griekse les bij

Suzanne zelf thuis. Vanaf les 1 voelde het heel

relaxed aan. Niet streng, maar naast

de gezelligheid wel serieus, wat mij de nodige

motivatie gaf die ik nodig had om het

huiswerk wel echt te doen thuis

(echt doen! Scheelt heel

veel!). Ik heb een hele hoop

  geleerd van deze

   taalcursus. Volgde de

     lessen samen met mijn

 moeder en hoewel ons

     niveau verschillend was,

     werd dit door Suzanne

                 helemaal niet als

                  probleem gezien.

 

 Ze paste de vragen per persoon

aan tijdens het spreken in de lessen en gaf

ons passend huiswerk. Een aanrader!

Ik vond het oprecht jammer toen de cursus

voorbij was en hoop na terugkomst

uit Griekenland verder te gaan met de gevorderde groep! Suzanne, dankjewel!!!"

online les.jpg

"Hele duidelijke lessen, veel van geleerd, erg gezellig, vanaf moment één welkom gevoeld"

griekseboekjes.jpg
bottom of page