"Vakantie" Grieks voor beginners

Ben je ook een fervent Griekenlandganger en wil je nu eindelijk wel eens de borden kunnen lezen of dat oude mannetje of vrouwtje in de bergen verstaan of..zelfs wat terugzeggen? 

Speciaal voor jou/ U organiseer ik een cursus van twaalf lessen Nieuw Grieks, maar dan wel Grieks waar je wat aan hebt op vakantie. De cursus wordt elke week op maandagavond gegeven. 

 

Ik heb ooit een cursus Nieuw Grieks gevolgd op de Vrije Universiteit en ik kon wel zeggen dat ik paarse schoenen aan had maar verder kwam ik niet echt. Ik was als de dood dat ik de klemtoon verkeerd legde of een verkeerde naamval gebruikte. Ik wil vooral veel met jullie dagelijkse zinnen oefenen want verstaan is één maar durven praten een tweede. Als je dat ene zinnetje nou al wat vaker gezegd hebt in de veilige omgeving van medecursisten (in mijn huiskamer) lukt het je misschien wat makkelijker. Natuurlijk kan er ook over Griekenland zelf gesproken worden. Leuk juist!

Max deelnemers 7.

Minimum aantal is 5, start bij minimum aantal deelnemers die zich ingeschreven hebben. Mocht de cursus vol zijn komt u op een wachtlijst. De kosten bedragen € 15.00 per les of € 150.00 voor 12 lessen. 

Suzanne past zich heel knap aan aan de persoonlijke achtergrond, nivo en leerstijl van de verschillende deelnemers in de groep. Ze zoekt gericht naar die onderwerpen, woorden, zinnen die om welke reden dan ook de afzonderlijke cursist goed liggen. Ik heb dankzij het oefenen net dat beetje zelfvertrouwen gekregen dat nodig is om het geleerde straks in Griekenland ook daadwerkelijk te durven gebruiken.
Bovendien heel gastvrij en hartelijk, eigenlijk wat dat betreft helemaal in Griekse stijl.