top of page

´Je bent jong en je wilt wat!´ traject         

Het is niet altijd makkelijk in deze tijd om jong te zijn. Zoveel keuzes die je al zo jong moet maken, en misschien wel voor de rest van je leven.

 

Vind ik wel een baan als ik klaar met studeren ben? Eigenlijk vind ik de gekozen studie toch niets voor mij maar wat nu? Wil ik liever werken na het MBO of toch naar  het HBO? Mijn ouders willen graag dat ik doorleer maar eigenlijk wil ik liever werken of op reis, hoe doe ik dat nou?

 

Vragen die niet altijd makkelijk te beantwoorden zijn en misschien met je ouders eindigen in ruzie.

In een kort traject van vier gesprekken of een wat langer traject op maat mocht dat nodig zijn, gaan we bekijken waar je inspiratie en je talenten liggen en op zoek naar de studie of baan van jouw toekomst! 

Marijn 19 jaar

Het grootste obstakel voor mij was dat ik niet wist of ik na mijn MBO naar HBO zou gaan, een baan ging zoeken of dat ik misschien een tussenjaar ging nemen. Ik zat ontzettend in de knoop en zat mijn keuze steeds weer uit te stellen. Ik vond het heel fijn om aan Suzanne te vertellen waar ik mee zat en dacht dat ik niet wist hoe ik alles op moest lossen, zij heeft mij hier ontzettend mee geholpen. Ik ga nu een stuk zekerder de toekomst in. 

Lieve Suzanne, je hebt geen idee hoe erg je me hebt geholpen. Ik ben ontzettend dankbaar. Door jouw adviezen, hulp, spelletjes en gesprekken heb je me ontzettend geholpen.

Wat is Suzanne een fijne en inspirerende loopbaan coach! Suzanne heeft mij als young professional geholpen om meer inzichten te krijgen in mijn drijfveren en talenten. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik klaar ben voor de volgende mooie stappen in mijn loopbaan en studie. Met deze vernieuwde inzichten kan ik kiezen voor stappen die mij uiteindelijk energie geven en gelukkig maken. Suzanne is een persoon die denkt in oplossingen, altijd 5 stappen extra zet en heel fijn is in de omgang

(5 gesprekken met TMA analyse)

bottom of page