top of page

Dromen doen we allemaal. Er zijn van die dagen dat je achter je bureau of op de bank zit, naar buiten kijkt en weg droomt, turend naar de wolken. In je dagdromen bedenk je misschien waar je op dat moment liever zou zijn of wat je liever zou doen. En dat laatste..daar wil ik je graag mee helpen.

Ik nodig je uit om jezelf te gaan ontdekken en je ware 'ik' (weer) te vinden. Soms resulteert dat in een andere baan soms kan het ook gewoon betekenen dat je iets in je vrije tijd anders gaat doen en daardoor gewoon beter in je vel zit. Je geeft dus letterlijk en figuurlijk een draai aan je leven. Maar altijd zul je anders uit een traject komen met meer inzicht in jezelf, je drijfveren, kwaliteiten, en beseffen dat wanneer jij aan het roer staat je de baas over je eigen leven wordt. Maar ook als je alleen behoefte hebt aan hulp bij solliciteren kan ik je helpen.

Hieronder vind je drie verschillende pakketten. Maar natuurlijk kan ik ook een traject op maat voor je maken. Neem contact met mij op om te bespreken wat voor jou passend zou zijn.

De  loopbaantrajecten voor organisaties

plaatje loopbaanbegeleiding.jpg

Ik heb de afgelopen jaren als zzp-er outplacement trajecten mogen begeleiden maar ook voor Werken in Haaglanden ontzettend veel talentontwikkel trajecten (3 gesprekken) en loopbaanontwikkel trajecten (6 gesprekken). Natuurlijk is elk traject een traject op maat, soms zijn er minder gesprekken nodig, soms meer. Ik maak daarom pas na een intakegesprek een offerte zodat ik een duidelijk beeld heb van de behoefte van de medewerker.

De particuliere loopbaantrajecten

Loopbaantraject

in 8 gesprekken

Groei en bloei!

In hoeverre is het leven je overkomen? In hoeverre heb je je leven zelf bepaald? In dit traject gaan we op zoek naar jouw kern en jouw persoonlijke en professionele levensmissie zodat je het loopbaanperspectief waar jij het meest blij van wordt kunt ontdekken. Een koersonderzoek bestaat uit ongeveer 8 gesprekken van 1,5 á 2 uur. Tijdens loopbaan trajecten kan ik verschillende instrumenten voor jou inzetten. Zoals bijvoorbeeld biografisch werken, de methodiek van Hoogendijk (loopbaantraject met opdrachten die je thuis maakt) , verschillende testen en spellen (kwaliteiten- en inspiratiespel). Naast de kernwadranten van D. Offman(model om je kwaliteiten en valkuilen te herkennen) zet ik ook de elementenvierhoek van de bekende loopbaanadviseur A. Hoogendijk in. Een prachtig instrument waarin je bijvoorbeeld inzicht krijgt in waar je warm voor loopt (vuur) en wat jij nou daadwerkelijk neerzet (aarde) zet. 

VIP 3 sterrentraject

Loopbaantraject en Sessie personal branding Cv en Linkedin in 10 gesprekken

Beklim die berg!

In een loopbaantraject mogen natuurlijk niet de onderdelen social media en solliciteren ontbreken maar..alleen als jij dat wilt! Na het bepalen van jouw loopbaanperspectief wil je arbeidsproof zijn of worden. Misschien wil je een opleiding volgen of moet je cv worden gepimpt. Ik wil je hier graag mee van dienst te zijn en je helpen bijvoorbeeld een mooie up-to-date cv te maken of je LinkedIn profiel aan te passen. Ook kun je met bepaalde tools beter vacatures vinden, je moet net even weten hoe. Ook zonder traject kan ik je apart gesprekken aanbieden, gewoon één op één zodat ik je alles rustig kan uitleggen, en mocht je het niet begrijpen ? Dan doen we het gewoon nog een keer of samen.

2022-03-24_121324.jpg

1 stertraject

Sessie Personal Branding

Cv en Linkedin in 2 gesprekken

Je kunt er ook voor kiezen dat ik de TMA Talentenanalyse bij je afneem, uitleg en ontwikkeladvies geef.

 

Voor meer uitleg klik op de knop TMA

 

De kosten voor de analyse en een gesprek zijn €595,-(voor particulieren, bedrijven prijs op aanvraag).

 

Vind die schat! 

Weet jij precies wat je wilt en wil je geen loopbaantraject maar gewoon zo snel mogelijk en/of de juiste baan vinden? Dan kan ik je ook vier gesprekken arbeidsmarktbenadering aanbieden waarin de onderwerpen:

- een moderne cv maken die 

  door de selectie komt

- social media (linkedIn) en           netwerken

- succesvol solliciteren

- meer vacatures vinden (tools) aan bod kunnen komen,

precies waar jij het meest behoefte aan hebt. Je leert ook hoe je betrekkelijk eenvoudig je cv aanpast zodat je sneller gevonden wordt en wat kansrijke alternatieve vacatures voor jou zouden kunnen zijn.

Anchor 1
TMA_logo_zonder_payoff_RGB_V1 (1).png
Aanbod
Wat heb ik jou te bieden?

 

Ik kan je een loopbaantraject bieden maar ook een apart gesprek over bijvoorbeeld je cv of LinkedInprofiel.

Stuur me een mail of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

bottom of page