top of page

       *Nieuw *

Vitaliteit traject

Je hebt het heel erg druk maar tegelijkertijd wil je gewoon meer van het leven genieten. Eigenlijk wil je graag een boek lezen maar ook de kinderen helpen met hun huiswerk en ook je partner aandacht geven. Je zou wel een middag naar de zee of het bos willen maar die opdracht moet toch echt af dus die wandeling komt wel een andere keer. Soms voelt het net alsof je alleen maar ballen omhoog aan het houden bent en het zuigt je leeg. Juist mensen die eigenschappen bezitten zoals verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en die voor een bedrijf zeer waardevol zijn lopen het grootste risico om overspannen te raken. Maar zo ver wil je het natuurlijk niet laten komen..

Bij stress of (dreigende) overspannenheid is het verstandig om rust, ontspanning en afleiding zoeken maar je ook te bezinnen op omstandigheden, gebeurtenissen en problemen die tot stress of overspannenheid hebben geleid. Door het zorgen voor je lichaam kun je beter in balans komen. Bij massage komen bijvoorbeeld kleine stofjes vrij die een gunstig effect hebben op het geestelijk welbevinden. Als je je nooit helemaal ontspant en dit proces gaat steeds maar door wordt op een gegeven moment  het rustpunt net zo hoog als de eerste keer dat je stress voelde..

Vitaliteit traject

Speciaal voor jou heb ik samen met Brenda een traject gemaakt waardoor je geestelijk en lichamelijk meer in balans komt.

Brenda heeft verschillende opleidingen afgerond op het vlak van de Chinese geneeswijze en is afgestudeerd acupuncturist. Ze heeft al een aantal jaren een eigen praktijk in Wateringen.

Het traject bestaat uit vier coachgesprekken en vier ontmoetingen met Brenda.

 

In de coachgesprekken gaan we het  verschil tussen gezonde en ongezonde stress bespreken en manieren om uit de stress te stappen en weer nieuwe energie op te doen en te behouden. We bespreken hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag invloed kunnen hebben op het veroorzaken van stress. Ook timemanagement, feedback geven, assertiviteit en hooggevoeligheid kunnen aan bod komen, het zal van jouw persoonlijke verhaal afhangen, zodat ik een traject op maat kan aanbieden.

 

De ontmoetingen met Brenda vinden plaats in Wateringen in haar praktijk. Tijdens deze gesprekken maak je kennis met vier methoden om je beter te kunnen ontspannen en je vitaliteit weer op te bouwen. Je maakt kennis met:

- Meditatie

- Qigong (privéles)

- Voetreflexmassage

- Ontspanningsmassage

Veel mensen keren na een burn-out niet meer terug in hetzelfde werk; mocht je graag verder gaan met een(verkort) loopbaantraject dan kan dat natuurlijk. En ook bij Brenda kun je eenvoudig de behandelingen voortzetten

 

 

.


 

 

 

bottom of page