top of page
Featured Posts

Waar is die kleine jongen of dat kleine meisje met dromen gebleven?


Hier is hij dan mijn eerste blog! Best spannend..

Eerste blog

Ik heb nog nooit geblogd, volg geen blogs, en kom eigenlijk alleen via LinkedIn of via mijn mail op blogs terecht. Maar om mijn droom waar te maken zal ik wel over deze drempel heen moeten..Gelukkig hou ik van lezen en schrijven. Tijdens mijn opleiding maakte ik mijn supervisor dol met mijn ellenlange reflectieverslagen en kreeg ik de tip een boek te schrijven..wie weet..in de toekomst een mooi e-book op deze site?

Klein meisje

Toen ik een klein meisje was wilde ik graag schrijfster of journalist worden, zat dagen te schrijven en maakte allerlei boekjes met plaatjes die ik ook nog zelf tekende. Nu ik hier zo aan het schrijven ben, komt op deze manier die droom toch ook een beetje uit!

Hoe zit dat met jou?

Waar speelde jij vroeger mee als kleine jongen of klein meisje? En wat wilde jij graag worden voordat je ouders, leraren en allerlei mensen (met allerhande adviezen zich met jou bemoeiden)? 'Hier ben je niet slim genoeg voor' of 'daar verdien je niet genoeg mee' of 'die banen verdwijnen in de toekomst'.

Waar is die kleine jongen of dat kleine meisje met dromen gebleven?

Ook in een loopbaantraject vind ik het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Ik zou het leuk vinden als je in een reactie zou willen zetten wat jouw droom was als kind, of je die nog weet en of jij daadwerkelijk in je leven wat met die droom gedaan hebt! Misschien wilde je wel moeder worden of brandweerman of dokter. En sijpelt deze droom af en toe nog door in je leven?Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page