Featured Posts

Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je anderen kunt geven!


Soms is het moeilijk om voor jezelf te zorgen, je hebt het druk met het zorgen voor anderen of met het leven van alledag. Soms ook kun je door hooggevoeligheid niet goed verbonden zijn met je eigen lichaam of neem je stemmingen van anderen over.

Psychologisch inzichtkaartje

Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je anderen kunt geven! Een waarheid als een koe als je het mij vraagt. Ik trek soms een psychologisch inzichtkaartje en dit was mijn geschreven boodschap van vandaag. Deze kaartjes zet ik ook in bij loopbaantrajecten, de eerste keer dat ik zelf zo'n kaartje trok sprongen de tranen mij in de ogen, dit kaartje wilde ik niet. Maar toen ik opnieuw een kaartje trok kreeg ik hetzelfde kaartje. Zo gebeurde dit laatst ook bij iemand anders, dus je kunt het aan toeval wijten, of een boodschap van je onderbewuste of juist van hoger hand, ik weet het niet, maar ik maak er graag gebruik van. Soms gaat zo'n kaartje net over iets waar je niet over wilde praten maar nu toch (soms pijnlijk) op tafel wordt gelegd.